facebook

На Надвірнянщині від горе-матері тимчасово заберуть чотирьох дітей. ВІДЕО

Учора, 19 червня, семирічну дівчинку, яку в суботу о 2-ій ночі знайшли на заправці біля райцентру Надвірна, а також її двох молодших сестер та старшого брата, привезли до Івано-Франківського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.
Мама діток почала вживати алкоголь рік тому, після смерті чоловіка, розповіла в коментарі “UA: Карпати” сусідка пані Ярослава.

Доки жив чоловік – все було добре. Вони продавали гриби і горіхи – усе, що могли. Було все добре. Недавно у неї померла мама. Вона залишилася з чотирма дітьми одна, без роботи. У хаті немає води”, – каже пані Ярослава.

За словами начальника сектору ювенальної превенції Надвірнянського відділу поліції Романа Гаврилаша, діти були недоглянуті. Їх забрали до Надвірнянської дитячої лікарні. Горе-маму уже притягували до відповідальності та неодноразово попереджували. Сім’я перебувала на обліку в соцслужб з 2011 року.

Марія Сметанюк, начальниця служби у справах дітей Надвірнянської РДА, дітей планують тимчасово вилучити із сім’ї без позбавлення батьківських прав. Зараз діти знаходяться в соціально-реабілітаційному центрі. Вони у задовільному стані, їх оглянули медичні працівники, з ними працюють психологи.

Детальніше в сюжеті “UA: Карпати” :

Читайте також:  Що кажуть карпатські мольфари про війну з Росією

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.