facebook

Вбивство 11-річної Дарини: односельці впевнені, що батьки підозрюваного знали про злочин

Затриманого в Іванівці називають відлюдьком.

На місцевому базарі Іванівки Одеської області, де працюють рідні загиблої Дарини Лук’яненко і сім’я підозрюваного, говорять лише про страшне вбивство, йдеться у ТСН.12:00.

На контейнері родини підозрюваного люди написом висловили своє ставлення. Обурюються, що молодик навіть брав участь у пошуках, хоча знав, що на власному подвір’ї нежива Даринка.

“Найстрашніше і найцинічніше у цьому вбивстві, що почались пошуки, люди скільки шукали, і він сам прийшов з пляшкою води, саме вбивця, і пропонував воду, і говорив “давайте там пошукаємо, давайте там”. Це шок”



, – каже місцевий підприємець Леонід Дучко.

В Іванівці у трагедії також звинувачують батьків 22-річного Максима. Кажуть, того батько виховував дуже жорстко, і він в дитинстві тікав з дому. Згодом мати ж усім казала, що молодший син на роботі в Одесі, а він два роки майже не виходив з хати.  Люди не вірять, що батьки не знали про скоєне сином.

“Як це не знали, ну як це не знали. Запах якийсь – шість днів дитина там була, і вони не знали… Це нелюди”, – каже продавчиня місцевого ринку.

Сусіди називають хлопця відлюдкуватим. Той рідко з’являвся на вулиці. Але  востаннє дитину бачили саме на лавці біля їхнього двору. Сусіди тут чули і крики дівчинки.

Підозрюваного вночі відправили до Одеси, там обиратимуть запобіжний захід. Тіло дівчинки забрали на експертизу.

Як відомо, 11-річну Дарину Лук’яненко із селища Іванівка на Одещині шукали майже тиждень. Вона 13 червня по обіді вийшла з ринку, де працює її мати, і вирушила до школи на гурток танцю. Дорогою дівчинка зникла.

19 червня поліція знайшла її тіло. Поліція опублікувала відео обшуку будинку, де знайшли тіло Лук‘яненко.

Читайте також:  Залишили без нагляду, а коли повернулись то не могли знайти: В Запорізької області трагічно загинула трьох річна дитина

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.