facebook

Їздив на заробітки в РФ: спливла інформація про вбивцю Дар’ї Лук’яненко

В кімнаті підозрюваного виявили м’які іграшки

Тіло 11-річної Дар’ї Лук’яненко виявили після шести днів пошуку у вигрібній ямі будинку, де мешкав Микола Тарасов. На допиті молодий хлопець зізнався, що це він убив дитину. З дівчинкою він був знайомий і тому затягнути в її будинок було не важко, пише “Думська”.



Сусіди розповіли, що Микола Тарасов – дуже замкнутий хлопець, друзів у нього майже не було, весь вільний час він проводив за комп’ютером. Після школи він поступив в коледж комп’ютерних технологій в Одесі. А після повернення в село за ним стали помічати дивності.

“Приїхав звідти з дивацтвами – у звичайному спілкуванні був якийсь сонний. Але збуджувався, якщо розмова заходила про протилежну стать. Весь вільний час проводив біля комп’ютера, грав в DotA, лазив по всяких сайтах. Іноді допомагав торгувати своїм батькам. Один раз з’їздив до Росії на заробітки, але швидко повернувся”, – розповів знайомий Тарасових Віктор і додав, що батько Миколи притягувався до кримінальної відповідальності.

“Про його родині в селі всякі нехороші чутки ходили: мовляв батько років п’ятнадцять тому сидів у в’язниці за зґвалтування”, – додав чоловік.

Ще один знайомий розповів, що якось застав Миколу за дивним заняттям – він стежив за двома школярками.

“Бачив, як він стежив за двома школярками. Запитав, навіщо він це робить. Коля не відповів і втік. Мої приятелі кажуть, що бачили, як він роздягався на околиці селища перед дівчатами. Тому з ним ні я, ні мої друзі особливо не спілкувалися”, – розповів Юрій.

Батьки Миколи Тарасова визнають, що він був замкнутим і часом дивним, але заперечують, що в його поведінці щось викликало занепокоєння.

Читайте також:  45-річний чоловік згвaлтувaв та вбuв 16-річну дівчину: тiлo залишив у кущах

“Він часом, якщо нікого не хотів бачити, от цим диваном підпирав двері, щоб ми не заходили”, – повідомив його брат Олександр і показав кімнату Миколая, де було багато іграшок.


похорон 11-річної Дар’ї Лук’яненко

Також рідні заперечують, що знали про злочин Миколи. Марія Тарасова, його мати, сказала, що всі туалети перевіряли ще в перший день, і, якби дівчинка була там – її б відразу знайшли.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.