facebook

Поліцейські оголосили про підозру причетному до побиття спортсмена-снубордиста з Верховинщини

Вчора, 20 червня, під час проведення досудового розслідування за фактом вчинення хуліганських дій правоохоронці Прикарпаття оголосили мешканцю Верховинського району про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 Ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, повідомляють у пресслужбі поліції Івано-Франківщини.



Нагадуємо, 27 травня до Верховинського відділення поліції звернулася мешканка Ільців, яка повідомила, що її 20-річного сина побили під час футбольного матчу.

За словами жінки, 26 травня близько 18 години син не встиг вийти з автомобіля, як проти нього вчинили хуліганські дії: розпилили балончик з речовиною дратівливої дії в обличчя і застосували фізичну силу. У потерпілого діагностували хімічні опіки очей.

Нагадаємо, нардеп Юрій Соловей дав начальнику поліції 30 днів на вгамування “гопників”, які погрожують чемпіону світу зі сноубордингу. Про це народний обранець по одномандатному виборчому округу №89 (Косівщина, Снятинщина та Верховинщина) Юрій Соловей написав на своїй сторінці у соціальній мережі “Фейсбук”:

“Даю начальнику Верховинської поліції Богдан Сокол один місяць для того, щоб в рамках закону навести порядок в районі та притягнути винних до відповідальності. Забезпечити громадську безпеку на Верховинщині!

Якщо цього не відбудеться – рівно через 30 днів, особисто поставлю перед керівником Національної поліції України питання про звільнення керівника, який не справляється з роботою!” – написав народний обранець.

Читайте також:  В одному із парків Івано-Франківська знайшли мертвого чоловіка (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.