facebook

“Краще вже зрадник Мурат”: Нове кохання Ані Лорак бив колишню дружину і покинув сина

Не минуло й року після розлучення української співачки Ані Лорак з турецьким бізнесменом Муратом, як артистка знайшла йому вже заміну. Більше того, ще й набагато молодшу.

Напередодні Лорак зізналася, що у неї роман з російським продюсером Єгором Глібом. Хлопець на 14 років молодший за свою обраницю, але це їх не бентежить.




Хто ж такий Єгор Гліб?

Виявляється, у 26-річного саундпродюсера слабкість до жінок старшого віку. Його колишня дружина, українська співачка Тетяна Решетняк, майже на 9 років старша за чоловіка. Одружилися вони, коли Тетяні було 26, а її коханому – 18. Екс-дружина народила Єгору сина Даніеля, але це шлюб не врятувало. Днями в програмі «Іспит» Решетняк публічно поскаржилася на те, що Гліб не приймає ніякої участі в житті дитини.

Також вона зізналася, що її чоловік був їй невірний. «Зраду я пережила і я знаю, як це. Мені зраджували і не один раз, мій чоловік. Я і досі не можу пробачити, хоча ми вже давно не живемо. Це, напевно, найбільша рана, яка може бути у жінки. Через зраду і через те, що на тебе піднімають руку. Причому я не знаю, якими практиками це все з себе вичищати, тому що я займалася різними – і духовними, і медитаціями».

Артистка поділилася, що єдиний вихід з хворобливою для неї ситуацією був не шкодувати ні себе ні чоловіка, а втекти, навіть переїхати в інше місто, і обірвати зв’язок.

Але, судячи з усього, зараз Тетяна відійшла від травми. 34-річна співачка навіть залишила в Інстаграм Лорак коментар під фото «Любові і щастя». Забавно, що Решетняк свого часу писала пісні для Кароліни, а до початку своєї сольної кар’єри навіть працювала у співачки бек-вокалісткою.

View this post on Instagram

Люблю його дуже ❤️❤️❤️

A post shared by TAYANNA (@tayanna_reshetnyak) on

Правда, народ у всіх коментарях в Мережі за «свіжу» пару переживає – мовляв, ця «людина не зробить щасливою», «це ті ж граблі».

Читайте також:  У липні для українців різко подорожчає газ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.