facebook

Дівчинка-циклоп народилася в сім’ї шахтарів, лікарі не могли повірити в побачене: лякаючі фото

Унікальна дитина, яка народилася в звичайній середньостатистичній сім’ї здивувала весь світ

Природа часом дуже прекрасна, однак іноді вона підсовує людям таке, що просто неможливо описати словами і зберегти спокій. Наприклад, в Індонезії медпрацівники прийшли в жах, коли місцева жителька народила «циклопа».

Дівчинка народилася з одним великим оком і загинула через кілька годин. Про це стало відомо завдяки повідомленню виданню Mirror.

Для Атани Аріянто і його дружини Суріянті це повинна була стати п’ята дитина. Однак дівчинка, яка з’явилася на світ, важила всього 2,2 кг і мала одне око посередині чола. Крім того, у неї був відсутній ніс, інші органи були в порядку.



Для цивілізованого світу прозвучить дико, але під час вагітності Суріянті ні разу не робила УЗД, тому була шокована побаченим і навіть закрилася з чоловіком в іншій кімнаті. Тим часом лікарі помістили дівчинку в реанімацію, де її стан перевірявся кожні 15 хвилин. Але тієї ж ночі новонароджена померла.

На думку лікарів, причиною такої рідкісної мутації міг стати вплив ртуті і вірус краснухи. Справа в тому, що батьки працюють на шахті.

Читайте також:  Рятувальники попереджають про штормовий вітер на Прикарпатті

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.