facebook

Королева Єлизавета терміново покинула Букінгемський палац. Що відбувається?

Королева Великобританії Єлизавета II покинула Букінгемський палац через нашестя щурів. Британський таблоїд The ​​Sun передає, що вона була «нажахана».



Зокрема, щурів помітили на кухні. До палацу, який закладений в 1703 році, викликали фахівців з боротьби з шкідниками, повідомило джерело видання. Персоналу монаршої резиденції провели інструктаж і пояснили, як запобігти поширенню щурів: необхідно закривати дверцята шаф і прибирати крихти.

Видання підкреслює, що гризуни – велика проблема Лондона. Особливо це стосується старих будівель.

До слова, зовсім скоро в Букінгемському палаці відкриється виставка, присвячена 200-річчю від дня народження королеви Вікторії. Відвідувачі зможуть побачити вбрання та прикраси королеви, а також більше дізнатися про історію її 62-річного правління.

Нагадаємо раніше, британська влада провели таємну репетицію своїх дій на випадок смерті королеви. Заходу навіть дали кодову назву Castle Dove.

Повідомляється, що в «похоронах» Єлизавети II брали участь заступник прем’єра Девід Лідінгтон, міністр внутрішніх справ Саджид Джавід, глава Палати громад Андреа Лідсом, глава шотландської адміністрації Девід Манделл. Влада обговорили, як буде себе вести і що будуть робити в разі реальної смерті монаршої особи. Крім того був розроблений план дій на час десятиденного національного трауру.

Читайте також:  “Як після війни”: в мережі розмістили фото зруйнованого дитячого майданчика у Калуші

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.