facebook

Час не владний: зіркова франківчанка підкорила чуттєвим образом в прозорому вбранні (фото)

Тіна Кароль може похвалитися величезною армією шанувальників, які стежать за її життям не менш ретельно, ніж за творчістю. Кожен вбрання, фотосесію і вихід у світ вони обговорюють в соцмережі і незмінно захоплюються стилем співачки і її вмінням перевтілюватися перед камерою, приміряючи на себе різні образи.



Артистка регулярно публікує в Instagram-акаунті різноманітні кадри з як вже улюблених шанувальниками, так і нових фотосетів, які, з кожним разом стають все більш відвертими. Так, вона показувала цілий цикл пікантних знімків в ліжку, демонструючи свої чарівні вигини. На свіжому портретному фото зірка зображена в прозорому вбранні.

Її чуттєвий образ буквально запаморочив голову захопленій інтернет-публіці.

Українська діва пронизливо дивиться в камеру, трохи примруживши очі. Її волосся розметались по обличчю. Чуттєві губи – яскравий акцент в макіяжі, який часто роблять візажисти знаменитості. На фото легко можна розглянути прозоре вбрання співачки з довгими рукавами і оригінальним коміром-стійкою.

Фото викликала бурю емоцій у шанувальників. Вона стали ділиться враженнями і відзначати, що Тіна виглядає неперевершено, а час над нею зовсім не владний.

Читайте також:  “Організовував торгівлю живим товаром”: миколаївський вчитель продавав дівчат у секс-рабство

Шукайте деталі в групі Facebook