facebook

На підступні вилазки – жорстка відсіч (ВІДЕО)

Збройні Сили Україна продовжують впевнено тримати оборону на Донбаських рубежах. Не зважаючи на постійні спроби росіян та бойовиків вибити українських армійців, ті анітрохи не поступаються.

24 червня збройні формування Російської Федерації 44 рази порушили режим припинення вогню, з них 15 разів – зі зброї, забороненої Мінськими угодами.

“Противник відкривав вогонь по наших захисниках з гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї”, – йдеться в повідомленні.

Раніше, на Світлодарській дузі українським воякам вдалося встановити червоно-чорний стяг просто перед позиціями росіян. Останнім це не сподобалося – уже кілька разів намагалися зняти прапор. Та натомість, лише ловили українські кулі.

Там же днями українським бійцям вдалося знешкодити снайпера та мінометний розрахунок ворога. В самих же поки без втрат.

Мінометні обстріли по всій лінії фронту для української армії уже стали буденністю. Однак, на кожне порушення перемир’я армійці відповідають жорстко.

В безсиллі потіснити українську армію в бою, окупанти вдають до дезінформації. Зокрема, про нібито заняття позицій підрозділом ДУК “Правий сектор” та військовослужбовцями окремої механізованої бригади ім.Короля Данила безпосередньо на території міста Донецька. Та це не відповідає дійсності.

“Для створення цього повідомлення було використано недостовірну інформацію, зокрема, залучено особисті дані осіб, що колись були бійцями добровольчих підрозділів, але наразі проходять службу у лавах Збройних Сил України”, – заявили в штабі ООС.

Очевидно, російські окупанти зазнають невдач на всіх фронтах.



Андрій Золотаренко

За матеріалами:

https://www.pravda.com.ua,

https://www.obozrevatel.com,

https://www.5.ua

 

 

Читайте також:  МЗС викликало посла Італії "на килим" після скандальної заяви про "законну анексію Криму"

Шукайте деталі в групі Facebook