facebook

Без Винника і Шурова: хто з українських зірок стане тренерами шоу Х-фактор(фото)

Х-Фактор – це музичне талант-шоу, основною метою якого є пошук і розвиток пісенного таланту конкурсантів. Всі конкурсанти обираються шляхом публічних прослуховувань. 1 вересня 2018 року в Україні відбулась прем’єра 9 сезону шоу “Х-фактор”. Суддями проекту стали Дмитро Шуров, Олег Винник, Настя Каменських та Андрій Данилко. Тепер же до випуску готують 10 ювілейний сезон проекту.



Невдовзі на телеекранах з’явиться ювілейний 10 сезон вокального шоу “Х-фактор”. Організатори вже заявили, що проект буде особливим, та зізнались, хто із вітчизняних зірок займе суддівське крісло, пише 24 канал.

Згідно з офіційною заявою авторів проекту “Х-фактор”, зірковими тренерами стали Настя Каменських, Андрій Данилко та Оля Полякова. Організатори підготували несподіваний сюрприз для прихильників: вперше крісло судді в українському шоу займе знаменитий італійський співак Алессандро Сафіна.

“Цей сезон буде особливим в історії проекту та збере на свій день народження рекордну кількість зірок! Суддями святкового сезону стали: Настя Каменських, Андрій Данилко, Оля Полякова та Алессандро Сафіна”,
– йдеться у заяві.

Зйомки вокального шоу розпочались сьогодні, 25 червня. Відтак на офіційній сторінці “Х-фактору” в Instagram з’явилось фото, на якому видно всіх зіркових суддів проекту. Поряд із співаками красувалась і знаменитість, яка стане ведучою шоу – це акторка Даша Трегубова.

Судді 10 сезону “Х-фактор” в Україні

Настя Каменських – популярна українська співачка, яка виступає під торчим псевдонімом NK. До 2018 року була учасницею дуету “Потап і Настя”, а у травні 2019-го вийшла заміж за екс-колегу Олексія Потапенка.

Окрім вокальної кар’єри, Настя Каменських активно займається власним блогом на YouTube та брендом спортивного одягу NKsport. Із прихильниками артистка часто ділиться секретами краси, показує свої тренування і закулісся життя артиста. Співачка вже більше 11 років є улюбленицею публіки, володаркою величезної кількості нагород, а також еталоном краси і успіху.

Читайте також:  В Україні вже відкрились 86% кафе та ресторанів – Шмигаль

Суддівська робота в “Х-факторі” для Насті Каменських не є дебютною. Артистка у 2018 році вже брала участь у вокальному проекті та допомагала молодим артистам відкривати весь діапазон свого голосу.

Андрій Данилко, мабуть, один із найуспішніших суддів “Х-фактору”. Український артист бере участь у зйомках вокального проекту з 2016 року, тому його поява у ювілейному 10 сезоні була досить очікуваною.

Як відомо, Андрій Данилко – знаменитий артист, продюсер, композитор, режисер, сценарист, телеведучий, актор. Найбільшу славу йому приніс образ провідниці Вєрки Сердючки. Саме з ним співак підкорив шоу-бізнес та світ, зайнявши 2 місце на Євробаченні-2007. Авторитетне британське видання назвало номер Сердючки “кращою піснею, яка не виграла Євробачення”. І хоч Вєрка зникла з медійного простору, Андрій Данилко бере участь у низці вокальних проектів. Зокрема, Нацвідборі до Євробачення.

https://www.instagram.com/p/BzI6fSkBvpo/?utm_source=ig_embed

Оля Полякова – знаменита співачка, акторка і телеведуча. Вона вважається однією з найепатажніших артисток українського шоу-бізнесу завдяки звaбливим сценічним костюмам та гострими коментарями. Водночас співачка з легкістю виконує оперні партії, що продемонструвала під час шоу “Дивовижні люди”.

Артистка полюбляє долучатись до телепроектів. Так, Оля Полякова була переможницею шоу “Народна зірка”, брала участь у “Танцях з зірками”, “Зірка+зірка”, “Парад порад”, “Співай як зірка”, “Хто проти білявок”. Окрім цього, Оля Полякова займала суддівське крісло у гумористичному проекті “Ліга сміху”. Наразі артистка планує балотуватись до Верховної Ради, створивши власну жіночу партію.

Алессандро Сафіна – знаменитий італійський тенор, яким захоплюється весь світ. Вокальну кар’єру артист розпочав ще у 9 років, тому наразі може похизуватись чималими досягненнями. Співак записав 8 альбомів, які відзначились популярністю. Поряд зі світовими нагородами, Алессандро Сафіна завоював і українську відзнаку: під час виступу на “Людина року-2010” йому вручили статуетку в номінації Solo Star.

Читайте також:  Хто стане наступним "Холостяком" в 12 сезоні: розсекречено ім'я нового героя (фото Холостяка)

Для Алессандро Сафіна участь у вітчизняному вокальному проекті є дебютною. Проте він, як і Дан Балан в “Голосі країни-9”, може вибороти перемогу на шоу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.