facebook

Дружина Луценка добила українців вишиванкою за майже 2000$ (фото)

Дружина генпрокурора України і народний депутат Ірина Луценко прийшла на благодійний вечір у платті в національному стилі вартістю майже 2000$.

Разом з чоловіком, Юрієм Луценком, 53-річна нардеп відвідала благодійний вечір “Анна Київська. Нове тисячоліття ” в підтримку Культурного центру Анни Київської та Церкви святих Бориса і Гліба у Франції, повідомляє Ivona.bigmir.net.

Для відвідування світського рауту, який проходив в національному заповіднику “Софія Київська” і зібрав весь “цвіт” столиці, Ірина підібрала відповідне вбрання – дизайнерське плаття-вишиванку від Юлії Магдич.

Журналісти видання “Страна” з’ясували, що модель довгої сукні пані Луценко називається SWAN ( “лебідь” – англ).

В онлайн магазині його можна придбати за $1920 (близько 50 300 грн.). Виконано плаття з 100-процентного льону, пошиття за індивідуальним замовленням складе близько 3 тижнів. По Україні – доставка безкоштовна.

Схоже плаття є в гардеробі у української співачки Тіни Кароль, в 2015-му артистка з’явилася в ньому на обкладинку журналу “Теленеделя”. Тоді вартість дизайнерської речі становила близько 45 тисяч гривень.

Варто відзначити, що дизайнерські вишиті речі від всесвітньо відомого бренду Yuliya Magdych носять, крім Ірини Луценко, і інші представниці прекрасної половини ВР. Так у Марії Іонової з БПП є плаття-пальто під назвою “Опіум” за $ 3050, а у Ірини Геращенко – плаття Porcelain Bouquet ( “фарфоровий букет” – англ.) За $ 1720.

Читайте також:  Авто з людьми летіло з крутого схилу: на Одещині у моторошній аварії загинули двоє чоловіків (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.