facebook

Путін погрожує наступом на Київ, якщо США нададуть Україні зброю

Антон Геращенко в ефірі одного із українських каналів розповів, що під час свого візиту до Вашингтону у ході зустрічей із американськими аналітиками, він ставив їм одне питання: «Чому президент Барак Обама так вперто відмовляється виконувати вже офіційні рішення Конгресу про надання Україні зброї?».

ptn7


«Мені сказали, що президент США і його радники попереджені Володимиром Путіним про те, що якщо Америка буде надавати зброю Україні, то тоді російський лідер зважиться на те, щоб ввести війська, наступати на Київ по всіх фронтах», – заявив Геращенко.

За словами народного депутата, «якщо Америка почне надавати зброю, далі динаміка може покращиться в бік України. Ми відвоюємо Донбас, зробимо так, щоб зробили блокаду Криму, і далі Володимир Путін програє. Це перший ультиматум Путіна».

Нагадаємо, що Андрій Парубій, який є першим заступником голови Верховної Ради України привіз до США список необхідного озброєння, який попередньо був узгоджений із українськими силовиками. Саме таку зброю може надати Україні американська сторона.

Читайте також:  У Путіна виступили проти обміну Медведчука на бійців "Азовсталі": це різні категорії

Шукайте деталі в групі Facebook