facebook

“Випадаю з обойми”: Сергій Притула готується до серйозної операції

Член партії “Голос” Сергій Притула готується до операції після перелому, який отримав на відпочинку.

Через 4 дні після перелому лікарі прийняли рішення призначити операцію і скласти кістки у Притули. Про це шоумен попередив в Facebook.

“Лікарі сказали, що я – чемпіон! З усіх варіантів такої травми я вибрав найскладнішу. Я сказав, що завжди прагну до максимуму). Стаціонар + операція. Але постараюся бути активним в мережі”, – зізнався він.

Дивно, що лікарі так довго чекали до операції – зазвичай їх намагаються робити в найкоротші терміни, за винятком великого набряку при переломі.

Зате за пару днів Сергій Притула встиг трохи залучитися до звичайного життя: “Ще встиг дати пару інтерв’ю, прийняти трохи гостей і знятися в партійному рекламному ролику. Далі насварили і все заборонили)”.



Через операцію Притула буде недоступний більше тижня, але прогнози досить позитивні – після лікарні шоумен має намір активно повернутися до роботи.

“Коротше, дуже вчасно випадаю з обойми. Мене не буде в Києві тиждень-півтора. А коли повернуся, то і по ток-шоу. Зрештою, нога – це не голова і не руки! Бережіть себе і будьте здорові”, – пише Притула.

Нагадаємо, що про перелом він повідомив 24 червня в Facebook, показавши при цьому загіпсовану по стегно ногу. Користувачі соцмережі бажають якнайшвидшого одужання Сергію, і пишуть підбадьорливі історії про досвід своїх операцій, перенесених через травми і переломи.

Читайте також:  Операція була не одна: нові подробиці про боротьбу Путіна за життя

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.