facebook

На Прикарпатті від обірваної лінії електропередач загинув 31-річний чоловік

Чоловік загинув біля власного помешкання після того, як через негоду на дорогу впав електричний дріт.

У Креховичах, що на Рожнятівщині, чоловік загинув від удару струму. Біля його помешкання через негоду обірвало дріт між стовпами, інформують “Вікна” посиланням на сектор комунікації поліції Івано-Франківщини. На дорозі в цей час було багато води.

Експерти з`ясовують обставини смерті. Загиблий — 1988 року народження, одружений, має неповнолітніх дітей. Працював пожежником.

У Брошнів-Осадській ОТГ до 1 липня відмінені всі святкові масові заходи з нагоди Дня Конституції України та Дня молоді. Голова громади Назарій Іванів висловив співчуття родині загиблого:




“Висловлюю співчуття вдові Тетяні Штурмак, дітям та родині з приводу непоправної втрати, передчасної трагічної смерті Штурмака Олександра, 1988 р. н.

Хай Господь оселить покійного в Царстві Небесному…”.

За повідомленням “Прикарпаттяобленерго”, пориви вітру ламали та викорчовували дерева, спричиняючи обриви та аварії на лініях електропередач. Негода стала причиною повного знеструмлення 42-х населених пунктів, 59 населених пунктів учора залишились без світла частково. Найбільше постраждали Богородчанський та Тисменицький райони. Зачепила стихія і Надвірнянський, Рожнятівський, Долинський та Коломийський райони. Поодинокі вимкнення зафіксовані на території всієї області.

Енергетики просять із розумінням поставитись до вимкнень у зв’язку із складними погодними умовами. Оскільки вимкнення зачепили майже усю область, телефонні лінії кол-центру компанії можуть бути перенавантажені. Дізнатись про стан вимкнення можна на офіційному сайті компанії https://oe.if.ua, вибравши свій регіон.

У негоду краще триматись подалі від електрообладнання, а у випадку виявлення обірваного проводу повідомляти у кол-центр за номером 0 (800) 50-40-20 або (0342) 59-40-20, радять у “Прикарпаттяобленерго”.

Читайте також:  У бою з окупантами загинув прикарпатець Володимир Остафійчук

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.