facebook

“Червень – місяць якогось божевілля”: 9-річну онуку ґвалтував власний дідусь у Дніпрі

53-річний житель Дніпропетровської області ґвалтував свою 9-річну онуку.


Про це на своїй сторінці в Facebook написав заступник голови Нацполіціі України В’ячеслав Аброськін.

«Червень – місяць якогось божевілля: щодня статеві злочини стосовно дітей», – повідомив у Фейсбук перший заступник глави Національної поліції України В’ячеслав Аброськін.

За його словами, до правоохоронців звернулася 31-річна жінка, яка в своїй заяві написала, що її батько 1966 р.н. «Здійснює розпусні дії» по відношенню до її дочки – дівчинки 2010 р.н.

Крім того, Аброськін розповів ще про один випадок згвалтування в Україні. Жертвою ґвалтівника стала 14-річна дівчинка з Львівської області.

На Львівщині 14-річну дівчину ґвалтував її знайомий, 37-річний чоловік. Дитина зникла 27 червня, про що в поліцію повідомили батьки.

«Її розшукували протягом доби більше сотні поліцейських. Знайшли на другу добу. З дівчиною, ще дитиною, весь час знаходився її знайомий. Із її слів, саме ця людина вступала з нею в статеві стосунки», – написав поліцейський.

На думку заступника голови Нацполіціі, в Україні повинен бути реєстр людей, які відбували термін за згвалтування. Крім того, на думку В’ячеслава Аброськіна, для ґвалтівників на законодавчому рівні потрібно прийняти можливість хімічної кастрації.

Заступник глави Нацполіціі підкреслив, що такий законопроект вже є, але поки до Верховної Ради він не дійшов.

Читайте також:  Гоп-стоп із 90-х: іванофранківця обібрали до сорочки (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.