facebook

“Судячи по його очах, біляшем закушував”: олігарх Порошенко вкотре сконфузився своїм зовнішнім виглядом (фото)

26 червня 2019 року у Львові стартував міжнародний музичний фестиваль Leopolis Jazz Fest 2019, який вважається чи не найбільшою джазовою подією року в Україні. Олігарх Петро Порошенко відвідав популярний захід у Львові.

Відповідний знімок опублікував на своїй сторінці у Facebook блогер Михайло Шнайдер.

На фотографії колишній президент позує в компанії двох жінок. І все б нічого, якби не величезна пляма на його білій сорочці.

У коментарях користувачі одразу почали припускати, звідки взялася жирна пляма: “Судячи з його очей – біляшом закусував!”, “А де Марина? Щось після мівіни її не видно?!?”, “Зригнув”.



Нагадаємо, Петро Порошенко на передвиборчому мітингу на Волині вихвалював свої досягнення “Армія. Мова. Віра” на посту президента України. З натовпу, котрий вже майже весь розійшовся, один з чоловіків почав виявляти недовіру до екс-президента.

До цього чоловіка підійшла поліція та приватна охорона Петра Порошенка, котрі почали витягувати чоловіка за руки з натовпу. Також до цього пенсіонера підійшов сам Порошенко, вдарив його у плечі та сказав: “Таким як ти тут не місце! Чемодан, вокзал, Росія! Іди звідси і не заважай нам проводити мітинг!”

Читайте також:  “Під приводом упізнати труп”: Священика, який зустрічався з Саакашвілі затримали

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.