facebook

Рейс переносили 6 разів: українські туристи застрягли в італійському аеропорту (фото)

Рейс PQ672 компанії SkyUp, повинен був вилетіти з Катанії в Бориспіль о 18:40 у неділю, 30 червня. Його переносили 5-6 разів.

Українська авіакомпанія SkyUp постійно потрапляє в скандальні ситуації, коли затримуються і переносяться рейси, а пасажири змушені з маленькими дітьми кілька годин, а то й діб чекати в аеропортах. Чергова ситуація, коли українські туристи застрягли в аеропорту італійської Катанії, сталася 30 червня. Про це в Facebook повідомила Анастасія Банцер.

Рейс PQ672 компанії SkyUp, повинен був вилетіти з Катанії в Бориспіль о 18:40 у неділю, 30 червня. Його переносили 5-6 разів. За її словами, після 10 годин затримки рейс пропав з усіх табло. Причина нібито була в тому, що літак не вилетів з Борисполя.



Пізніше з’явилася інформація, що в Борисполі почалася посадка. «Наш виліт о 7:20 ранку, о 2 ночі (через 8 годин затримки рейсу та за 2 до початку реєстрації, виходить) мені прийшло повідомлення від SkyUp, щоб ми підійшли до виходу з аеропорту, вони відвезуть нас поспати», — пише жінка. За словами інших пасажирів рейсу, туристи не мають ніякої підтримки від авіаперевізника. У колл-центр неможливо зателефонувати, ніхто не відповідає.

Про перенесення зазначеного рейсу також повідомляє «Українська правда» з посиланням на пасажира Андрія Дерев’янка. За його словами, через деякий час після перенесення рейсу людям запропонували переночувати в готелі. Частина пасажирів нещасливого рейсу погодилася їхати в готель, а частина залишилася в аеропорту, побоюючись, що авіакомпанія може в черговий раз підвести і залишити туристів самих вирішувати проблему повернення. За останніми даними, літак повинен був вилетіти в Бориспіль о 07:55.

Зазначимо, що пасажири авіакомпанії SkyUp постійно стикаються з проблемами при перельотах. Раніше повідомлялося про туристів, які не могли 17 годин вилетіти до Харкова з аеропорту Барселони (Іспанія). Усі вони купили квитки в авіакомпанії SkyUp.

Читайте також:  "Надіюся, що сім'ї постpaждалих дозволять, щоб мої батьки надали їм допомогу",- адвокат Зайцевої вважає авapiю вбuвcтвом з необережності

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.