facebook

Франківчани обурені використанням дітей для агітації за партію “Слуга народу”

Діти-агітатори у зелених футболках з логотипом партії Зеленського і надписом “Зробимо їх ще раз разом” заполонили середмістя Івано-Франківська.



Діти роздають політичну атрибутику перехожим й агітують за кандидата по місцевому округу Андрія Сторожука. Подібний стан справ обурив жителів Франківська в соціальних мережах, — пише Перший Політичний, передають “Вікна”.

Наприклад, місцевий журналіст Мирон Дмитрик на своїй сторінці у Facebook написав, що вперше за 21 рік роботи у виборчих кампаніях стикнувся “з наглим використанням дітей для агітації”.

“Те, що це робить Зекоманда – не дивно: там із дотриманням законів не дружать з дня інавгурації. Але ніби кандидат від СН Андрій Сторожук твердить, що він юрист і ледь не адвокат? Далеко ми заїдемо з такими панами адвОкатами…”, — продовжує він.

Він вимагає від відповідних органів відреагувати належним чином.

Цікаво, що реакція від кандидата відсутня, однак глава його виборчого штабу Денис Боднарчук-Грита стверджує, що це ніякі не агітатори, а молодь, яка хоче бути в тренді, адже носити футболки від партії “Слуга народу” — це модно.

“Молодь готова носити ці футболки, бо це в тренді, навіть не замислюючись чи це агітація. По вулиці лиш ходять і питають, де можна отримати таку футболку і кепку”, — коментує він.

Таке виправдовування викликало лише подив та насмішки.

“Не знаю, не знаю… Моя хатня молодь готова цією футболкою підлогу помити. Але в житті би то шмаття на себе не вдягла”, — пише жителька міста Людмила Дмитренко.

Читайте також:  На Донеччині зaгuнув боєць з Прикарпаття – Іван Філь

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.