facebook

“Продають себе”: відомий шоумен висловився про українських зірок у політиці

Українські зірки йдуть в політику через гроші та жадібність, хоча “явно не голодують”.



Таку думку висловив шоумен і продюсер Андрій Данилко в коментарі The Lime, пояснивши, що його колеги, найімовірніше, отримали дуже вигідні пропозиції, передає “Обозреватель”.

“Мабуть, є цікаві пропозиції до цих зірок. Ви розумієте про що я. Іншої причини я не бачу, є якась зацікавленість. Але мені здається, це неправильно. Погоджуючись на подібне, дуже просто зіпсувати собі репутацію. І я ось дивлюся на деякі речі зараз і мені навіть буває ніяково. Немає підготовленості, все по верхах, суцільно словесна вода”, – заявив він.

За його словами, щоб піти в політику, потрібно мати досвід та володіти інформацією. Він пояснив, що йому незручно, тому, що звучать постановочні репліки й шаблони, а не заяви, які б мали бути виголошені зі знанням справи.

“Я не Ванга, не знаю (які шанси у зірок. – Ред.). Але я поки не бачив. На заході бачив, у нас – ні. Я ось дуже скептично дивився на участь Володимира Зеленського в президентських перегонах, але коли він уже переміг, я радів”, – додав він.

Шоумен також пояснив, що йому також багато разів пропонували підтримати ту чи іншу політичну силу, проте він вибрав свободу, а не пішов у політику. як його колеги.

За словами Данилка, бувають такі моменти, коли в артистів сильно зростає популярність та їх починає “заносити”. Вони починають переоцінювати себе.

“А я люблю свободу, незалежність. Хочемо – виступаємо, не хочемо – не виступаємо. А коли ти продаєш себе, але розумієш це лише згодом, нічого поміняти вже не можеш. Гроші завжди можна заробити, але краще потроху. Так що все це не просто так. Адже люди, які йдуть туди, – вони ж не вмирають з голоду, правильно? ось вам і відповідь – гроші й жадібність”, – підсумував Данилко.

Читайте також:  Гройсман про пенсії: кожен пенсіонер отримає від 200 до 1000 гривень щомісячної надбавки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.