facebook

Держдеп США заявив про відсутність прориву після візиту Нуланд до Москви

Нуланд повинна була обговорити питання щодо виконання мінських угод.

1625690




Помічник державного секретаря США Вікторія Нуланд їздила в Москву для того, щоб обговорити кроки з виконання мінських угод, однак незважаючи на її спроби активно дати хід виконанню цих домовленостей, прориву, про який можна було б повідомити, поки немає, заявив на брифінгу представник держдепу Джефф Раттке.

Він нагадав, що після зустрічі з міністрами закордонних справ НАТО в Антальї Нуланд вирушила до Києва на зустріч з керівництвом країни. Потім відбулася зустріч у Москві.

За словами Раттке, це продовжило активність США з просування дискусії, що почалася з візитом Джона Керрі в Сочі, передає Reuters.

Як раніше повідомлялося, президент України Петро Порошенко і прем’єр-міністр Арсеній Яценюк запевнили Вашингтон у відсутності прагнень відновлювати збройні дії на сході України. Про це в Москві заявила заступник держсекретаря США Вікторія Нуланд за підсумками відвідин Києва.

Як повідомляв Кореспондент.net, Нуланд відвідала Україну з дводенним візитом. Помічник держсекретаря США провела зустріч з президентом Петром Порошенком, з міністром МВС Арсеном Аваковим. Крім того, вона зустрілася в Києві з прем’єром Арсенієм Яценюком.

У Києві Нуланд розповіла, що президент РФ Володимир Путін запевнив держсекретаря Джона Керрі, що хоче виконання Мінських домовленостей.

Читайте також:  Під вікнами будинку в Москві знайшли мертвою 14-річну українку в одній білизні

Шукайте деталі в групі Facebook