facebook

Олена Зеленська. Чим дивує стиль першої леді

Перша леді України обзавелася шанувальниками свого стилю, але останні зарубіжні візити викликали масу питань до її образів.

Перша леді України Олена Зеленська під час офіційного візиту в Канаду знову здивувала своїм зовнішнім виглядом, але цього разу не хорошим смаком, а порушенням дрес-коду. Корреспондент.net розповідає, з чого складається стиль Зеленської.

Візит Зеленських в Канаду


В аеропорту президентське подружжя зустрічали в українських національних костюмах, з хлібом-сіллю і квітами. Зеленська була в чорному трендовому комбінезоні мінімалістичного шведського бренду Arket і босоніжках.

У соціальних мережах розкритикували стилістів першої леді за такий вибір, оскільки, по-перше, це не відповідає офіційному дрес-коду, а по-друге, привертає увагу, як зазначили користувачі, до “кривих пальців і клишоногості”.

Ймовірно, таких зауважень не почули, оскільки Зеленська прийшла в тому ж взутті на захід, присвячений вшануванню пам’яті жертв голоду 1932-33 років. Правда на офіційному сайті президента України фотографію обрізали.

У Торонто президент і перша леді, а також члени української делегації і канадські офіційні особи поклали букети з колосків до Меморіалу жертвам Голодомору.

До слова, Зеленська вперше була помічена в вишиванці. На ній була сукня яскраво-синього кольору відомого у всьому світі українського дизайнера Віти Кін.

Для зустрічі з міністром з питань дітей і жінок уряду провінції Онтаріо Джил Данлоп і парламентським секретарем міністра охорони здоров’я Робін Мартін Олена Зеленська вибрала атласну блузу Arket пісочного кольору і бежеві штани зі стрілками українського бренду Six, дотримуючись тренду сезону.

View this post on Instagram

Ранок у Канаді почався продуктивно. Мала зустріч з Міністром у справах дітей та жінок Уряду провінції Онтаріо Джил Данлоп та парламентським секретарем Міністра охорони здоров’я Робін Мартін. Під час зустрічі розглянули Стратегію дитячого здоров’я, успішно втілену Урядом Онтаріо та її головні напрямки, які включають допомогу в освіті батьків під час вагітності та у перші роки після народження дитини; здорове харчування дітей та створення здорових умов для їх розвитку. Хочу подякувати за участь в розмові Уповноваженому Президента з прав дитини Миколі Кулебі та дружині Посла України в Канаді Андрія Шевченка – Ганні Гомонай.

A post shared by Olena Zelenska (@olenazelenska_official) on



Невдача Зеленської в Берліні

В середині червня Зеленська з чоловіком була з офіційними візитами в Німеччині і Франції.

На зустріч з першою леді ФРН Ельке Бюденбендер вона вибрала укорочені чорні брюки з високою посадкою і стрілками, вільну блузу молочного кольору з вишивкою і бежеві туфлі-човники на шпильці від Jimmy Choo.

Але в соціальних мережах і цей образ не схвалили і наполегливо закликали змінити стиліста: одна штанина коротша за іншу, блуза з штанів вилізла, образ вийшов зім’ятий, звичайний офісний працівник.

Можливо Зеленська хотіла відобразити в своєму вбранні фемінізм, яким відомі німецькі жінки. Бюденбендер була в брючному комбінезоні.

Чого не скажеш про образ, в якому Олена Зеленська була на зустрічі з першою леді Франції Бріжит Макрон в Парижі.

Вона була в елегантному небесно-блакитному костюмі зі спідницею-міді і подовженим піджаком з поясом українського дизайнера Олени Реви. На Зеленській були човники, як і в Берліні.

View this post on Instagram

Дуже рада супроводжувати чоловіка під час офіційних візитів до Франції та Німеччини. Наша перша зупинка – Париж. І моя перша зустріч з дружиною Президента Франції Бріжіт Макрон. Дякую неймовірній Першій леді Франції за дружню розмову, теплу атмосферу та поради, якими вона поділилась. Je suis très heureuse d'accompagner mon époux durant la visite officielle de deux jours en France et en Allemagne. Notre première escale est à Paris. C'est ma première rencontre avec l'épouse du Président de France Brigitte Macron. Je remercie l'extraordinaire Première dame de France pour l'entretien amical, l'ambiance chaleureuse et les conseils qu'elle a bien voulu partager. #Paris #france I am very happy to accompany my husband during the two-day official visit to France and Germany. Our first stop is Paris. And here is my first meeting with the wife of the President of France, Brigitte Macron. I thank France's incredible First Lady for the friendly conversation, the warm atmosphere and the shared advice. #brigittemacron

A post shared by Olena Zelenska (@olenazelenska_official) on

По місту вона гуляла в темно-синьому комбінезоні з укороченими рукавами, широкими штанами, V-подібним вирізом і білою строчкою. На ногах були білі кеди (пара нагадує лаконічні Common Projects).

View this post on Instagram

Вперше в Національному центрі мистецтв та культури Жоржа Помпіду. Сповнена фантастичних вражень. Під час екскурсії обговорили можливість культурних обмінів та подальшого співробітництва. Дякую за чудовий час керівнику Центру Помпіду Сержу Лавінь та куратору Національного музею сучасного мистецтва Ніколя Люсі-Гуднікову. #paris #france C'est pour la première fois que je visite le Centre national d'art et de culture Georges Pompidou. Je suis débordée d'impressions fantastiques. Au cours de l'excursion nous avons discuté de la possibilité d'échanges culturels et de coopération future. Je remercie le président du Centre Georges Pompidou M.Serge Lasvignes et le curateur du Centre d'art contemporain M. Nicolas Luicci-Goutnikov pour cette magnifique visite.

A post shared by Olena Zelenska (@olenazelenska_official) on



Розслаблений Брюссель

У перший закордонний візит президента України Зеленська не брала участі в офіційних заходах і могла собі дозволити більш розслаблений образ.

На початку червня в Брюсселі перша леді “спостерігала за офіційними зустрічами” Зеленського в енергійному і сучасному способі: пісочний костюм, який складався з подовженого піджака оверсайзз і кюлоти. На ногах були білі кеди.

На фотографіях в Instagram вона продемонструвала сумку американського бренду Staud моделі Shirley.

Цей же образ Зеленська пізніше повторила під час прогулянки по Берліну в супроводі дружини українського посла Світлани Мельник

View this post on Instagram

Офіційний візит Володимира триває, і сьогодні ми в Берліні. Місто з вражаючою архітектурою та історією. Перед початком офіційних заходів мала можливість ближче познайомитися з столицею Німеччини. Екскурсія в будівлі німецького парламенту – Бундестагу. У супроводі дружини посла Світлани Мельник піша прогулянка Потсдамською площею, оглядова поїздка на екскурсійному автобусі. А ви знали, що в берлінських екскурсійних автобусах діє україномовний аудіогід?

A post shared by Olena Zelenska (@olenazelenska_official) on

Читайте також:  “Ровесниця”: перша леді вразила стильним образом на зустрічі зі школярами (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.