facebook

Недитячі забави: Підліток підстрелив брата з гвинтівки

Хлопець взяв гвинтівку свого дядька і вирішив розважитися



14-річний підліток в селі Поділля Баришівського району Київської області поранив з рушниці свого 13-річного двоюрідного брата. Про це інформує прес-служба поліції області.

Згідно з повідомленням, 4 липня близько 22:00 в поліцію звернулися медики Переяслав-Хмельницької районної лікарні, куди доставили потерпілого.

Правоохоронцям вдалося з’ясувати, що хлопець у відсутність свого дядька взяв в його кімнаті пневматичну гвинтівку. Він вирішив постріляти по стовпчику, який стояв на вулиці біля його будинку, але промахнувся й випадково влучив у свого двоюрідного брата, що живе по сусідству. Хлопець просто йшов повз будинок.

В результаті події дитину доставили до лікарні з кульовим пораненням нижньої лівої гомілки. Медики провели операцію, зараз життю дитини нічого не загрожує.

Зазначимо, що родичі потерпілого хлопчика відмовилися від претензій. Але, тим не менш, у ювенальної поліції виник ряд питань, чому рушниця опинилася в будинку у відкритому доступі.

Правоохоронці звертаються до батьків з проханням уважніше стежити за дітьми під час канікул. Оскільки часто від неробства діти починають шукати собі пригоди, які можуть обернутися трагедією.

Читайте також:  У Маріуполі підліток зірвав прапор РФ: окупанти оголосили на нього полювання

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.