facebook

13-річну дівчинку, яка зникла 2 тижні тому, знайшли по-звірячому зґвалтованою та вбитою

Під Дніпром знайшли тіло 13-річної дівчинки, яку шукала поліція.

Інну Дубовик без ознак життя виявили в рідному селі Миролюбівка П’ятихатського району Дніпропетровської області. Про це повідомила начальник відділу ювенальної превенції Дніпропетровської області Анна Карпеченкове на своїй сторінці в Facebook, пише “Обозреватель”.

Інну шукали п’ять днів. Дівчинка 23 червня вийшла в магазин і не повернулась додому. Мати дитини тільки через тиждень звернулася в поліцію із заявою про зникнення доньки.

“Дівчину знайшли без ознак життя в селі Миролюбівка. Там, де вона і прожила свої короткі і точно не дуже щасливі 13 років. Всі хочуть знати подробиці. Все дуже буденно і просто. Батьки, які зловживають алкоголем, і згадують про свою малолітню дитину після тижня її відсутності.

Коло знайомих старших за віком. Які також всі свої радощі й прикрощі доливають горілкою. Ну а потім: “Так сталося… На ґрунті неприязних відносин, що виникли після розпиття спиртних напоїв…”, – написала Карпеченкова.

Вона додала, що вбивцю дитини вже затримали.

Пізніше перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін повідомив, що злочинець перед тим, як скоїти вбивство, зґвалтував дівчинку.

Читайте також:  В Україну йдуть два штами смертельно небезпечного грипу: медики б'ють на сполох

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.