facebook

Тарифи на комуналку: у Зеленського приємно здивували українців

Глава Офісу президента України Андрій Богдан заявив, що в команді Володимира Зеленського мають намір знижувати тарифи на комунальні послуги для населення.



“Про тарифи жартували або не жартували? Тарифи знижувати будете?” – запитав журналіст Андрія Богдана. “Обов’язково будемо знижувати”, – відповів Богдан журналістам, пише today.ua.

“І з ремонтом доріг будемо кардинально змінювати ситуацію, – пообіцяв Андрій Богдан. – Ми не вибираємо ті гроші, які нам дає на дороги Європейський союз, тому що тоді конкурс на компанію, контроль якості, бюджет і процедуру допуску до конкурсу визначає Європейський союз. Навіщо витрачати свій час на рентабельність 3-5%, це ж нецікаво, коли можеш поцупити з бюджету? Наші вибирають 10-15% фінансування, яке дає Європейський союз. А ми хочемо, навпаки, всі державні гроші віддати Європейського союзу. Ми їм даємо мільярд, але тільки за умови, щоб жоден з наших не мав відношення до розподілу цих коштів і контролю якості”.

Відповідаючи на репліку про те, що “все це можна зробити тільки зі своїм Кабміном”, глава Офісу президента сказав: “Так”. А на питання, хто буде новим прем’єр-міністром України, Богдан відповів: “Не знаю”.

Читайте також:  Хто з міських голів Прикарпаття заробив найбільше?

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.