facebook

“Ганьба!”: натовп неприязно зустрів Порошенка на вулицях Хмельницького (відео)

Під час передвиборчого туру Петра Порошенка неласкаво прийняли в Хмельницькому. Місцеві жителі зустріли лідера “Європейської солідарності” криками “Ганьба!” Відео прохолодної зустрічі городянами екс-президента опублікував на своїй Facebook-сторінці український підприємець і народний депутат Верховної ради 7 і 8 скликань Олександр Онищенко.

У ролику видно, як Порошенко впевнено крокує вулицями міста, потискує руки жителям і вітає їх. Однак у відповідь на чергове “доброго дня!” хтось починає скандувати: “Ганьба!” Кричащого миттєво підтримує навколишній натовп, з якого лунають вигуки “йди звідси!” і образливі слова.


“Петру Олексійовичу влаштували “Ганьбу!” в, як він любить говорити, “фантастичному “Хмельницькому”, – іронічно прокоментував відеозапис Онищенко.

Відвідувачі сторінки нардепа не висловили ні краплі співчуття до Порошенка. Коментатори відреагували фразами на кшталт: “Зустріч, гідна Порошенка. Шкода тільки, що не побили” і “Хороша атмосфера”.

Візит керівника “Європейської солідарності” в Хмельницьку область розпочався 4 липня. Порошенко і партійці побували в селищах Меджибіж, Ярмолинцях, містах Дунаївцях, Кам’янці-Подільському та Хмельницькому.

Читайте також:  МОН розробило нове положення про шкільну дистанційну освіту

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.