facebook

Батьки «довірили» немовля п’яному знайомому, а він «відрубався» (фото)

Дитину забрали медики. Обурливий випадок стався у п’ятницю ввечері.

Власник кафе на вулиці Карнаухова зателефонував до поліції і повідомив, що у закладі у стані алкогольного сп’яніння перебувають батьки з кількамісячною дитиною, передає «Радіо Трек».

Однак виявилося, що дитя у кафе батьки залишили. Коли патрульні прибули на місце, заявник розповів, що побачив, як жінка принесла маленьку дівчинку, на вигляд 3 – 5 місяців, передала її чоловіку, а сама пішла невідомо куди. Згодом пішов і той чоловік, який, найімовірніше, є батьком. Тож дитя лишилося у компанії невідомого.



Коли патрульні приїхали, чоловік, з яким батьки покинули дитину, вже був у безпорадному стані, на ньому навіть не трималися штани. Поліцейські викликали «швидку», які госпіталізували крихітну дівчинку до міської лікарні, що на Чорновола. Поліцейські встановили адресу проживання батьків безпорадно п’яного чоловіка. За їхніми словами, дитина – не їхня онука. Стверджують що мати дівчинки – просто подруга їхнього сина.

Патрульні з’ясували номер телефону і адресу проживання й матері. Але телефон у неї вимкнений, знайти її не вдалося. Про цей випадок патрульні повідомили відповідні служби, зокрема поліцію ювенальної превенції.

П. С. Історія завершилася позитивно. Наступного дня після ситуації до лікарні з’явилася 28-річна жінка у сльозах і забрала донечку Емілію, якій, як виявилося, усього півтора місяця. Медики повідомили усі відповідні служби, і ті дали «добро» відпустити дитину з мамою, у якої це, до речі, четверте дитя.

Читайте також:  "Наші війська - пустушка": мешканка Маріуполя влипла в скандал заявою про війну

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.