facebook

“Вбивство чи самогубство?”: Трагедія в Скадовську – колеги і друзі розкрили правду про загиблу

Колеги херсонки 34-річної Ольги Буніної, яку із двома синами знайшли мертвою в орендованій квартирі у Скадовську на Херсонщині, не вірять у її самогубство. І тим більше, що вбила власних дітей. Запевняють, Ольга мала дуже багато планів на життя.




“Ви не уявляєте, скільки планів було у неї та скільки проектів вона вела. Вона сама розповідала, як примудрялася продавати нерухомість, яку її колеги не могли продати роками. Вона казала, що приходила на об’єкт зі своєю методикою, знаходила підхід до власника і продавала за максимальною ціною”,
– каже знайома, передає “Обозреватель”.

Інші колеги розповідають, що Оля просто обожнювала своїх синів. Вони були сенсом її життя.

“Вона часто про них говорила, захоплювалася ними, пишалася їхніми успіхами. Вона була чудовою мамою. Я ніколи не повірю, що Оля могла вбити своїх дітей. Це неправда, ми не віримо в це. І сподіваємося, що все ж таки поліція не розглядатиме лише одну версію. І знайде вбивцю сім’ї”, – сказала колега Ольги.

Хоча деякі знайомі визнають – останнім часом жінка переживала особисті проблеми. Вона розлучилася з чоловіком.

“У неї якось пролунала фраза, коли ми говорили про дітей, мовляв, добре тобі. У тебе є чоловік і тобі є на кого покластися. А я сама з дітьми”, – розповіла її подруга.

Ольга Буніна була власницею агентства нерухомості у Херсоні, її компанія так і називалася “Буніна і Партнери”. Колеги кажуть, що вона була успішною бізнесвумен, і вони не чули, щоб у неї були проблеми на роботі. Ще Ольга активно брала участь у різних тренінгах – навчалася сама і навчала інших вдосконалювати бізнес.

В одному з журналів Херсона 2017 року Ольгу навіть назвали однією з успішних жінок. Нерухомістю вона почала займатися ще 2008-го, а свою компанію задумала, створила і відкрила буквально за 1,5 року. В інтерв’ю Ольга розповідала, що вона ніколи не береться за об’єкти, документи яких не прозорі.

Друзі та колеги не знають, що могло трапитися із родиною. Проте дивуються, що у Facebook зникла сторінка Ольги. Ймовірно, вона або хтось ще її видалили.

Херсонку 34-річну Ольгу Буніну та її синів знайшли мертвими в орендованій квартирі у Скадовську 8 липня. У неї на голові був поліетиленовий пакет. Її сини 7 та 9 років лежали поруч. Видимих тілесних ушкоджень на тілах не було. Під час експертизи у обох дітей виявили садна в області носогубних складок. Вони не мають прямого відношення до загибелі хлопчиків. Однак могли утворитися, якщо дітям щось примусово вводили через інгалятор.

Читайте також:  Закохалися на весіллі своїх дітей

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.