facebook

МАУ оскандалилася з Катею Осадчою: була загроза летіти стоячи

Катя Осадча в Instagram поскаржилася на МАУ

Катерина Осадча, відома українська телеведуча, розповіла про те, в яку неприємну ситуацію вона потрапила під час авіаперельоту компанією МАУ з Києва в Одесу. Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

Вона розмістила фотографію з хештегом FlyUia і написала: “Коли летиш з дитиною, а місць немає, тому що на них посадили інших людей”. В коментарях вона пояснила, що неприємність трапилася під час авіаперельоту в Одесу. Їй разом з дитиною довелося сідати на вільні місця, так як її були зайняті.

“Довелося сісти на вільні місця в салоні. Добре, хоч знайшлися вільні. Була загроза летіти стоячи”, – написала Катерина Осадча.



Також у коментарях пояснили, що телеведуча зіткнулася з ситуацією, коли авіакомпанія використовувала овербукінг – продала квитків на літак більше, ніж було місць. Однак користувачі дивуються, як могли вчинити так з пасажиром, у якого в документах була вказана маленька дитина.

Також Катерина Осадча розмістила фотографію, на якій показала ручку від валізи, яку відламали працівники багажного відділення.

“І ручку відірвали від валізи”, – підписала фотографію телеведуча.

В Одесу вона відправилася разом з сином, щоб провідати свого чоловіка Юрія Горбунова, який на даний момент перебуває там на зйомках.

Читайте також:  10 міст Європи, в які українці можуть літати дешевше, ніж за 1000 гривень

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.