facebook

Голос Діти 5: Дзідзьо після поразки “лікує” стрес просекко (відео)

Дзідзьо зізнався, що засмутився через програш на шоу Голос Діти 5

Михайло Хома, вокаліст гурту DZIDZIO, розповів про свій “перший досвід” як члена журі та наставника молодих артистів – учасників шоу Голос Діти 5. Також музикант зізнався, що перемога в суперфіналі конкурсу в 7 ефірі 12-річного Олександр Зазарашвілі з команди “Время и Стекло” була заслуженою, хоч і засмутила його самого. Про це Дзідзьо розповів ведучій передачі “Світське життя” Каті Осадчій.

Справа в тому, що DZIDZIO є улюбленцем дітей, а от у дитячому конкурсі його спіткала невдача. Хома розраховував на перемогу його підопічної Вероніки, і у нього були “козирні карти”, однак, наголосив артист, програти Зазарашвілі з його вражаючими вокальними здібностями – це не ганебно.

Також Дзідзьо додав, що на шоу Голос Діти 5 у всіх учасників були рівні можливості. І жодної конкуренції між зірковими тренерами не було – більше того, він часто дослуховувався до порад Джамали.




“Я хотів перемогти. У мене були всі шанси та козирні карти в руках і Вероніка, яка вже перемагала. Ну трохи не дотягнули”,
– зізнався Хома.

Тепер артист виходить зі стресу “як нормальні люди” – топить журбу в келиху.

“Є просекко (італійське сухе вино), є шампанське, хто любить віскі. Катя, як нормальні люди виходжу зі стресу”, – поділився методом Дзідзьо.

Читайте також:  Від такого ніхто не застрахований! На Тернопільщині в страшних муках померла 2-річна дитина

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.