facebook

“Схожий на кавказця”: в мережі розкритикували Ломаченка за новий імідж (фото)

Не всім фанатам сподобався новий стиль українського чемпіона.



Український чемпіон світу за версіями WBO і WBA в легкій вазі Василь Ломаченко вирішив змінити імідж – українець збрив вуса, залишивши тільки бороду. В Instagram-акаунті lomus_official з’явилося спільне фото Ломаченка і борця Жана Беленюка.

Спортсмени зустрілися на базі в Конча-Заспі. “Бокс та боротьба. Це два види спорту, які завжди робили з “хлопчиків” справжніх чоловіків.

Тільки чомусь Василь на цьому фото більше схожий на борця, а Жан на боксера”, – наголошується в підписі до світлини.

Новий стиль Ломаченка припав до смаку не всім фанатам боксу. Підписники відзначили, що без вусів українець схожий на кавказця.

https://www.instagram.com/p/Bz2gIs4IaVU/?utm_source=ig_embed

“Тому що у Васі борода, як у класичних кавказьких борців”, “Кому ви наслідуєте Василь Анатолійович? Бороду так християнин не повинен носити! Так кавказькі чоловіки носять, хоча що я вам буду говорити. Справа смаку!”, “Вася більше на Хабіба тут схожий”, “На чеченця став схожий”, “Вась, ти ж православний хлопець, не носи так, будь ласка, бороду”, “Відпусти вуса, з ними краще”, – коментують підписники.

Втім були й ті, кому новий імідж Ломаченка сподобався: “Яка різниця – борода з вусами чи без. Справа кожного. Як по мені, то яскраво виглядає”, “Що за дурниці ви пишете? Захотів чоловік і збрив вуса. Василь, борода – клас! З вусами, звичайно, краще, але й так добре”, “Дуже круте фото і борода потужна”.

Читайте також:  В Одесі мати покинула своє немовля та заявила, що дитину викрали

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.