facebook

Чоловік пишається! Олена Зеленська провела першу самостійну зустріч

Після інавгурації Володимира Зеленського його дружина Олена активно почала виконувати обов’язки першої леді. Вона вже встигла супроводжувати президента в міжнародних поїздках, а днями сама зустрілася з послом Франції в Україні.


Зустріч відбулася в приміщенні Мистецького арсеналу. Там посол Ізабель Дюмон влаштувала урочистий захід з нагоди Національного свята Франції. На світську подію вона прийшла в українській вишиванці з блакитним орнаментом. Ізабель Дюмон не тільки зустріла високопоставлених гостей, але і зіграла для них на бандурі. Не оминула такого свята і перша леді України.

Спасибі, дорога Ізабель Дюмон, за запрошення, і вітаю зі святом вас і всіх наших французьких друзів, – лаконічно написала в мережі перша леді.

До повідомлення Олена Зеленська додала ефектні фото, на яких позувала з Ізабель Дюмон та іншими учасниками зустрічі. Згідно з кадрами, опублікованими першої леді на офіційній Instagram-сторінці, вона вирішила не одягати одну зі своїх вишиванок, вважаючи за краще улюблений брючний костюм. На цей раз дружина президента вибрала біле вбрання і такого ж кольору блузку.

Читайте також:  На Львівщині сталася смертельна ДТП з фурою і BMW: Загинув 30-річний чоловік

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.