facebook

Притула розповів про свої взаємини із Зеленським

Зазначив, що знає президента Володимира Зеленського із 2001 року.



Відомий шоумен, а тепер – кандидат у депутати Сергій Притула зазначив, що знає президента Володимира Зеленського із 2001 року.

Про це, а також про свої враження від свого колеги «по цеху» Володимира Зеленського він розповів в інтерв’ю «Українській правді».

На запитання про те, який Зеленський у житті, поза медійним образом, Притула відповів, що не готовий дати таку оцінку, оскільки перетинався з ним суто з робочих питань.

Шоумен також зазначив, що саме він був тією людиною, яка займалася організацією перших концертів «95 кварталу» в Тернополі.

«На початку нульових я активно займався організацією концертів у Тернополі і частково по Західній Україні. Я був тією людиною, яка робила перші концерти «95 кварталу» у Тернополі, потім допомагав їм із туром по Західній Україні», – розповів Притула.

Також телеведучий схвально відгукнувся про Зеленського як про лідера студії «Квартал 95» і бізнесмена, який, на його думку, «пахав, як кінь», «робив все можливе для того, щоб його колектив опинився в топі українського шоу-бізнесу і не тільки українського».

«Як лідер колективу він відверто викликав у мене велике захоплення і таке ж саме викликав як бізнесмен. Тому що Зеленський створив найуспішніший гумористичний продакшн Центрально-Східної Європи. Це очевидно», – поділився своїми враженнями Притула.

За словами шоумена, саме наполегливість Зеленського – те, що зробило цю машину (потужний продакшн у гуморі) дійсно величезною.

«Наскільки ця наполегливість Зеленського буде знаходити відображення в його роботі як політичного діяча, як гаранта Конституції – про це міркувати не беруся, тому що якогось суспільного діяча і політика Зеленського я не знав так само, як і 100% населення цієї країни», – додав Притула.

Читайте також:  Авіакатастрофа на Рівненщині: Президент Зеленський дав доручення начальнику Генштабу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.