facebook

Понад 6,5 тисяч доларів за місяць: франківський кандидат від “Слуги народу” є лідером по витратах на рекламу у Фейсбуці

Соцмережа Facebook почала публікувати звіти сторінок про рекламу. Вони містять зведену інформацію про рекламні оголошення, пов’язані з політикою чи суспільним інтересом, наприклад, як зараз – з парламентськими виборами в Україні.

Звіти почали формувати з даних за червень, однак соцмережа не вказує точну дату. Наразі можливо переглянути інформацію за останній день, тиждень та загалом, починаючи від червня.

Ми вирішили проаналізувати, хто з кандидатів по ОВО №83 (Івано-Франківськ) за цей час витратив найбільше грошей на рекламу, пишуть Версії з посиланням на Фіртку.

Загалом, трійка лідерів вклала в рекламу майже 8 500 доларів.


Отож, дані по кандидатах округу №83, станом на 20:00 год. 14 липня.

Лідером є “Слуга народу” Андрій Сторожук, котрий витратив на рекламу за один місяць 6551 доларів. Станом на 14 липня він має 6 активних рекламних оголошень.

На другому місці кандидат від ЄС Олексій Петечел. Він витратив 1685 доларів. Має 19 активних рекламних оголошень.

Третя – “свободівка” Оксана Савчук. Вона нарекламувалась на 251 долар. Наразі Оксана Савчук має 2 активних рекламних оголошення.

Самовисуванець Андріан Волгін витратив на рекламу у Фейсбук менше 100 доларів на 1 оголошення, яке наразі неактивне.

Кандидат від “Самопомочі” Іван Гарасимко має одне рекламне оголошення, показ якого стартував 13 липня. Даних по ньому ще немає.

Жодної копійки в рекламу не вклали кандидатка від “Голосу” Галина Баранкевичі самовисуванець Віктор Вінтоняк.

Тарас Сав’юк (“Аграрна партія”), Олег Курпіль з “Опоблоку” і самовисуванець Володимир Тітов взагалі немають публічних сторінок на Фейсбук.

Читайте також:  “Дорослі діти також повинні платити аліменти на…”: Андрій Рева в ефірі одного з телеканалів зробив гучну заяву

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.