facebook

“Схопив і затягнув у зарості”: 57-річний чоловік намагався зґвалтувати 13-річну дівчинку

Зловмисником виявився раніше судимий 57-річний чоловік.



У райцентрі Березівка Одеської області затримано чоловіка, який намагався зґвалтувати 13-річну дівчинку. Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, інцидент стався напередодні вдень.

«Побачивши неповнолітню, яка йшла додому, зловмисник сховався у лісосмузі біля дороги. Коли дівчинка наблизилася, схопив і затягнув її в зарості, де почав душити і намагався роздягнути», – повідомили в главку.

Як зазначається, дитині вдалося вирватися і втекти. Вдома дівчинка одразу розповіла про те, що сталося, матері, яка звернулася в поліцію.

Через кілька годин правоохоронці затримали підозрюваного на одній з вулиць міста. Чоловік, який виявився 57-річним раніше судимим жителем сусіднього населеного пункту, зізнався у своїх намірах стосовно малолітньої.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 4 ст. 153 (сексуальне насильство) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено в ізолятор тимчасового утримання. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Читайте також:  На Одещині чоловік причепив нитку до 200-гривневої купюри та 44 рази поповнив нею свій рахунок

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.