facebook

Старший брат не відпустив гуляти: На Херсонщині на металевій трубі повісилась 17-річна дівчина

У райцентрі Високопілля на Херсонщині начебто ні з того ні з сього повісилася 17-річна дівчина. Брат знайшов її в петлі, зав’язаною на металевій трубі опалення.



Про це пише видання Типовий Херсон.

Причому ніякої передсмертної записки загибла не залишила, і її знайомі з домочадцями ніяк не могли второпати, чому вона зважилася на самогубство.

Молода селянка вчилася на першому курсі ПТУ в одному з сусідніх сіл, і з успішністю у неї проблем не було, серйозних конфліктів в побуті з рідними і близькими – теж.

Ті, хто з нею спілкувався, відзначали хіба що зайву емоційність і вразливість дівчини (характерну, втім, для багатьох підлітків в її віці). Але як виявилося згодом, емоційність її і підвела.

У місцевому відділенні Національної поліції вивчили обставини загибелі студентки.

І з’ясували, що її мати перебувала в лікарні, а главою сімейства на час відсутності матері значився її старший син – брат дівчини. Сестра ввечері попросила у нього погуляти, однак той відмовив, пославшись на пізній час.

Відмову селянка сприйняла, як утиск її прав, і мало не як вселенську трагедію, через яку нема чого більше жити. І полізла в петлю. Психологи кажуть, що такі наслідки сімейних сварок у нас далеко не рідкість.

Що не мають свого життєвого досвіду тінейджери дріб’язкову сварку з батьками або першими коханими часом вважають катастрофою всіх планів і надій, а також свідченням ворожості світу.

Всі деталі трагедії встановлюватиме поліція.

Читайте також:  Нова Венеція: через неякісний ремонт та відсутність ослуговування франківські пішохідні переходи перетворились на смуги перешкод (фоторепортаж)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.