facebook

“Мрія, а не сім’я!” Спливли подробиці масштабної ДТП

Аварія в Одеській області 18 липня забрала життя сім’ї з дитиною. На сьогодні ймовірний винуватець події затриманий, йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

OBOZREVATEL дізнавався подробиці трагедії.

Як повідомила нам начальник прес-служби ГУНП в Одеської області Любов Гордієвська, аварія трапилася через те, що водій вантажівки MAN не поступився дорогою.




“Водій вантажівки звертав із головної дороги на другорядну і не надав перевагу легковому автомобілю, який рухався по головній дорозі. На сьогодні чоловік затриманий, проводяться експертизи на наявність або відсутність у нього алкогольного або іншого сп’яніння, опитуються свідки”,
– розповіла вона.

Кримінальне провадження відкрите за ст. 286 ч. 3 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція статті – до 10 років позбавлення волі.

У страшній аварії, яка трапилась на трасі Одеса – Рені поблизу села Удобне, загинули жителі селища Сарата: Ірина Єрмакова – начальник місцевої залізничної станції, її дочка Христина і онучка від старшого сина Аліна. Також загинув водій легковика – Максим Середа, за даними місцевих ЗМІ – майбутній зять. Хлопець воював на Донбасі, отримав інвалідність.

Місцеві мешканці глибоко співчувають рідним загиблих.

“Це хороші і світлі люди, мрія, а не сім’я! Тепер їх більше з нами немає… Важко повірити, що одна ДТП може відняти стільки людських життів”, – написав у Facebook один із друзів загиблих.

Читайте також:  Експерти розповіли, на скільки подорожчає бензин вже на початку осені

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.