facebook

5 автівок зіткнулись на Прикарпатті

Чоловік вирішив зупинити автівку на дорозі



Дорожньо-транспортна пригода трапилася 20 липня в Орелець, Снятинського району.

Про це інформує Управління з питань цивільного захисту ІФ ОДА.

Відомо, що 53-річний водій (житель міста Чернівці) керуючи автомобілем «Ford Siera», здійснив зупинку та стоянку даного автомобіля, на проїжджій частині.

Це призвело до у складення руху на даній ділянці дороги, та змусило інших учасників різко гальмувати і змінювати напрямок руху.

Проте, 30-річний водій керуючи автомобілем «Mercedes-Benz sprinter», не дотримавшись безпечної дистанції, та здійснив зіткнення із вищевказаним автомобілем.

У свою чергу ще одн 27-річний водій керуючи автомобілем «Mercedes-Benz sprinter», не дотримавшись безпечної дистанції, здійснив зіткнення із попереднім авто марки «Mercedes-Benz sprinter».

В цей час 36-річний кермувальник з Республіки Молдови на автомобілем «Volkswagen Caravelle», не дотримавшись безпечної дистанції, здійснив зіткнення із вище вказаним автомобілем, після чого виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіштовхнувся з автомобілем «ВАЗ 2104».

Внаслідок аварії водія ВАЗу доставлено в Снятинську ЦРЛ для проходження рентгенівського дослідження, було обстежено та встановлено діагноз: перелом головки променевої кістки правої ноги.

Читайте також:  Страшна аварія на дорозі Франківськ-Коломия: троє загиблих (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.