facebook

«Повинен їхати на заробітки, дружина кинула»: козак Гаврилюк чесно розповів, що з ним тепер буде

Козак Гаврилюк зробив публічну заяву про своє майбутнє після виборів до Верховної Ради




«Дружина змилостивилася і дала мені ще один шанс знайти роботу, тому розлучення також скасовується»,
– повідомив поки що народний депутат Михайло Гаврилюк на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Пост написаний з гумором. «Повинен їхати на заробітки, дружина кинула», – спочатку ошелешив в пості він. Потім, Гаврилюк попросив всіх, хто за нього переживає, не хвилюватися: «Я не пропаду». Він додав, що у нього є найважливіше – підтримка його рідних.

Він нагадав, який великий стрибок зробив за останні п’ять років: «Я пройшов шлях від звичайного громадянина-будівельника до відомого учасника революції».

Тепер, зізнається Гаврилюк, йому необхідний відпочинок: «Від бруду, яка тоннами ллється на тебе і від напруженого графіка».

Він з іронією написав, що тепер стане «диванним критиком».

Відзначимо, що Михайло Гаврилюк виставив свою кандидатуру в український парламент по 95 округу (Ірпінь, Київська область). Однак, його результати просто мізерні – 0,56% або 132 голоси.

Як ми писали раніше, народний депутат України Михайло Гаврилюк зробив вкрай вигідну покупку в минулому році. У грудні 2018 року член фракції «Народний фронт» сильно заощадив на автомобілі. Він заплатив за покупку «нечувану» ціну – менше 100 тисяч гривень. На це вказує електронна декларація політика.

Козак Гаврилюк придбав автомобіль марки Ssang Yong Rexton 2008 року випуску за 98 тисяч гривень. Однак ринкова вартість такої моделі становить мінімум 8 тисяч доларів або близько 220 тисяч гривень. І це за стару. Виходить, що народний депутат отримав унікальну пропозицію і купив машину вдвічі дешевше її реальної ціни.

Раніше Михайло Гаврилюк потрапив у великий скандал з автомобілем. Журналіст Василь Кручак заявив, що нардеп близько двох років катається на автомобілі, який зобов’язався передати військовим в зону АТО.

Василь Кручак розкрив схему Михайла Гаврилюка. За його словами, політик створив благодійний фонд і оформив на нього автомобіль для передачі в зону АТО. А потім просто використовував транспортний засіб в особистих потребах.

Незабаром сам депутат зізнався, що дійсно катається на волонтерській машині. Михайло Гаврилюк пояснив ситуацію і підкреслив, що бере транспорт тільки при надзвичайній необхідності. А за весь час таке траплялося лише два або три рази. За його словами, волонтери використовують автомобіль для доставки продуктів. Він зареєстрований в батальйоні, де козак раніше служив.

Читайте також:  Мама не поцілує, на могилку ніхто не прийде: фото прощання з дитиною-сиротою зворушило мережу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.