facebook

Лідер Ліверпуля повідомив про бажання залишити клуб

Один з лідерів Ліверпуля Рахім Стерлінг повідомив про бажання боротися за титули і виступати в Лізі Чемпіонів.
1626191



Діючий контракт Рахіма Стерлінга закінчується в 2017 році, а Ліверпуль ще на початку сезону почав обговорювати з футболістом висновок чергової оборудки.

Пізніше Стерлінг заявив, що проблема з підписанням нової угоди не пов’язана з фінансовими умовами, але не став відкидати ймовірність свого переходу в інший клуб після завершення сезону. Близькі до ситуації джерела розповіли виданню Liverpool Echo, що футболіст повідомив Брендану Роджерсу про рішення залишити клуб.

Наприкінці поточного тижня Рахім Стерлінг проведе зустріч з головним тренером мерсисайдської команди і виконавчим директором Іеном Ейром, на якій підтвердить намір продовжити кар’єру в іншому місці. Рішення Стерлінга залишити Мерсисайд пов’язано з бажанням виступати в Лізі чемпіонів і боротися за перемогу в чемпіонаті країни. Представники футболіста, зокрема агент гравця, звинуватили клуб у витоку конфіденційної інформації про переговори щодо нового контракту.

Раніше СПОРТ bigmir) net повідомляв про те, що Ювентус може купити Стерлінга за 70 мільйонів євро.

Зазначимо також, що тренер Ліверпуля Брендан Роджерс побоюється, що гравця погублять великі гроші. Сам же гравець був застуканий за неспортивну поведінку.
За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Читайте також:  Ми в три рази сильніші від суперників, щоб так програвати - Луческу

Шукайте деталі в групі Facebook