facebook

Потап і Настя Каменських одружилися задовго до весілля: з’явився документ

Виявляється, Потап і Настя Каменських одружилися ще в 2018 році



Потап і Настя Каменських розписалися за півроку до свого гучного весілля 23 травня 2019 року. Про це свідчить документ про реєстрацію шлюбу зіркової пари, який з’явився на сайті Lime.

Так, згідно з актового запису про укладення шлюбу №2960 від 18 жовтня 2018 року Олексій Андрійович Потапенко 1981 року народження і Анастасія Олексіївна Каменських 1987 року народження офіційно стали чоловіком і дружиною саме восени.

За словами астрологів, про пару, яка одружилася 18 жовтня 2019 року, можна сказати – диваки. Подружжя неординарне, що і притягує їх один до одного. Найголовніше відносинах Потапа і Насті – довіра. За словами фахівців, закохані, які розписалися в цей день, будуть за життя захоплені громадськими проектами, допомагати оточуючим і один одному, а почуття ревнощів – це взагалі не про них.

Зірки обіцяють Насті і Потапу швидке народження дитини. Але, правда, з появою на світ малюка зірковій парі “доведеться пожертвувати деякими захопленнями”. На щастя, це не вплине на взаємини в парі – вони продовжать любити один одного і підносити різні романтичні і милі сюрпризи.

Читайте також:  Українка осліпла після популярної косметичної процедури: «за акційною ціною»

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.