facebook

Мілонов засудив поцілунок Гагаріної з “єврозбоченцем” Кончітою Вурст

Російська конкурсантка “Євробачення” обмінялася люб’язностями з австрійським співаком-транссексуалом.

1626059



Депутат законодавчих зборів Санкт-Петербурга Віталій Мілонов заявив, що Поліна Гагаріна, яка цього року представляє Росію на “Євробаченні”, не мала права обіймати минулорічну переможницю конкурсу Кончиту Вурст, повідомляє “Говорить Москва”.

Росія представила повну версію пісні на Євробачення 2015

“Ніхто не має права називати цю жінку, цього виконавця представником Росії. Вона ніякого мандата від Росії не має. Якщо її протягли багатенькі піар-менеджери, то це означає, що вона ставлениця піар-менеджерів, продюсерів. Але ні в якому разі не Росії . Не сміти гадити Росії обіймами з еврозбоченцями!” – Заявив політик.

Не сміти гадити Росії обіймами з еврозбоченцями!

Віталій Мілонов

       

mail.ru
Мілонов різко відреагував на поцілунок Гагаріної і Вурст

Мілонов також підкреслив, що Росія повинна повністю відмовитися від участі в “Євробаченні”. “Ми, як папуаси, яких на догоду фермерам, плантаторів, витягують з села танцювати з бананами. Ось як ми виглядаємо в очах “Євробачення”, – сказав депутат.

Нагадаємо, що бородата співачка Кончіта Вурст – сценічний образ австрійця Тома Нойвірт, придуманий ним у 2011 році як висловлювання на захист толерантності та відмови від традиційних гендерних ролей. У 2014 році вона стала переможницею конкурсу “Євробачення”.

Читайте також:  Ми росли на його фільмах: пішов з життя голлівудський актор-комік

Шукайте деталі в групі Facebook