facebook

“Півень, з’їж г*вна і с*си”: Ляшко, поскаржившись на програш на виборах, потрапив під шквал критики українців

Найбільший радикал України Олег Ляшко програв вибори до Верховної Ради України. Згідно з даними ЦВК, Радикальній партії не вистачило близько 1% для потрапляння до нового парламенту.



За інформацією, партія Ляшка набрала 4,01% з необхідних 5%.

Розуміючи, що крісло в новому парламенті йому вже не світить, Олег Ляшко написав у соціальній мережі Facebook гнівне звернення до українців.

“Народе мій, що ти наробив ?! Ганебні вибори українського парламенту! Пародія на диктатора отримала всю владу, але і за все відповість дуже скоро. Я і наша команда – в опозиції до Зеленського та його всевладдя! Ми нікуди не йдемо і не припиняємо боротьбу за Україну. Приєднуйтесь”, – написав Ляшко.

Відзначимо, після цього на політика обрушилася хвиля коментарів від українців. На його адресу полилося дуже багато негативу і бруду.

“Те почуття, коли здогадуєшся, що більше не виграєш в лотерею”, “Та будь ти мужиком. Програвать теж треба вміти, а ти почав ділити шкуру невбитого ведмедя: то ти СПІКЕР то ти ПРЕМ’ЄР а народ розпорядився що довірити можна тобі тільки ферму. Удачі тобі Олежка на новому терені”, “Тільки сліпий не бачив, що у вас слова з ділом розходяться діаметрально протилежних. Ви – абсолютний демагог, а тепер ще й лузер. Прощавайте. Грайте в лотореї”, “Боже, як ви вже всіх дістали… народ, показавши вам що ви нікому вже не цікаві бо нічого НЕ зробили, тільки продавалися під різні закони олігархів… за вас не проголосували, все, досить! Це повне фіаско, майте смілівість це визнати”, “Який твій народ? Ти падло продажне. Ахметівський штирь”, “Олег, щиро співчуваю, тепер Ваше солодке життя, яке раніше підсолоджували Льовочкін і Ахметов, закінчилася. Навіть на найсильнішій отруті віруси починають мутувати, ось так само і люди навіть самі тупі вже зрозуміли, що цирк під вашим керівництвом повинен закінчитися. Олег, ваші публічні заяви дуже сильно відрізнялися від ваших голосувань і ви всерйоз вірили, що люди настільки тупі, що будуть вестися на ваш дешевий цирк. Вцілому, новина хороша і моє співчуття різко переходить в гарний настрій. Удачі на вільних хлібах”, “Пора Вже вам скуштувати гi*на”, – пишуть обурені коментатори

Читайте також:  Астролог Влад Росс назвав дати, коли може статися найстрашніше

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.