facebook

“Це професійна людина”: Разумков зробив термінову заяву про майбутного главу Кабміну. Названо прізвище

В інтерв’ю РБК-Україна політичний лідер обговорив потенційного главу Кабміну з журналістами. Як виявилося, посаду може зайняти заступника голови Офісу президента Олексій Гончарук.

21 липня в Україні пройшли дострокові парламентські вибори. За даними ЦВК, партія “Слуга народу” здобула впевнену перемогу. За рішенням українців, вона отримає близько 250 місць у Верховній Раді нового скликання. Таким чином, вперше в історії країни в парламенті з’явилося однопартійну більшість депутатів. Тепер соратники президента Володимира Зеленського отримають можливість поставити своїх людей на багато ключових посад в уряді.

Одним з кандидатів на пост прем’єр-міністра став Олексій Гончарук



. Дмитро Разумков заявив, що з початку роботи нового скликання Верховна Рада вирішить питання про його призначення в рамках консультацій. Це відбудеться не раніше серпня. Однак заступник голови Офісу вже отримав від лідера партії хорошу характеристику:

«Я вважаю, що це професійна людина, як і багато інших, хто сьогодні працює в Офісі президента. Там зібралася хороша команда. Ще раз повторю: у нас багато кандидатів на різні позиції», – підкреслив Дмитро Разумков.

Читайте також:  У Словаччині трагічно загинула українська студентка

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.