facebook

Неймовірне пророцтво про Зеленського і Трампа починає збуватися: у Білому домі все підтвердили

У Білому домі прокоментували телефонна розмова президента США Дональда Трампа з Володимиром Зеленським



Відзначається, що Дональд Трамп привітав українського колегу з результатами на позачергових парламентських виборах.
Також вони обговорили енергетичну і економічну співпрацю двох країн.

“Президент Трамп і президент Зеленський обговорили шляхи зміцнення відносин між Сполученими Штатами Америки та Україною, в тому числі енергетичне та економічне співробітництво. Обидва лідери також висловили надію на можливість зустрічі”, – йдеться в повідомленні посольства США в Україні.

Такий дружній крок з боку президента США може говорити про те, що почало збуватися пророцтво відомого астролога Влада Росса про те, що в відносинах Зеленського і Трампа все буде складатися сприятливо.

«Не виключаю, що незабаром з вуст Трампа ми почуємо фразу« мій друг Зеленський »», – заявив раніше астролог.

Раніше повідомлялося, що 25 липня Володимир Зеленський провів телефонну розмову з президентом США Дональдом Трампом.

Американський президент заявив, що впевнений в тому, що новий уряд зможе в короткі терміни «поліпшити імідж України, завершити розслідування корупційних справ, які стримували взаємодія між Україною та США».

Крім цього, Трамп нагадав про те, що Вашингтон незмінно підтримує суверенітет і територіальну цілісність України і готовий допомагати Києву в реалізації реформ.В свою чергу, Зеленський подякував Трампа за жорстке протистояння Росії і постійне списку санкцій тиск.

Очікується, що президенти більш детально обговорять питання подальшої співпраці під час візиту Зеленського в США.Напомнім, що 25 липня президент України Володимир Зеленський зустрівся з новообраними народними депутатами від партії «Слуга народу», щоб обговорити ряд принципових питань.

Подробиці зустрічі розкрив новообраний народний депутат від «Слуги народу» Богдан Яременко, розмістивши відеозвернення на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також:  Зеленський розповів, що дозволять українцям після другого етапу послаблень карантину (відеозвернення)

«Була зустріч з фракцією» Слуги народу “і з президентом. Говорив президент, Богдан, Баканов, Разумков, Шефір. Дуже прості месиджі: президент і його найближче оточення хотіли звернути увагу і підкреслити, що ми повинні залишатися людьми, адже на нас велика відповідальність”, – розповів Яременко.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.