facebook

18-річна дівчина померла, за життя її подруги боряться лікарі: подробиці моторошної дтп

Страшна аварія, яка сталася 21 липня в Жовтих Водах, забрала життя двох людей і покалічила ще чотирьох. Тоді Ford Mondeo вилетів з дороги і на повному ходу врізався в дерево. З понівеченого автомобіля всіх шістьох діставали рятувальники – двоє з них через кілька хвилин померли в лікарні, не приходячи до тями.



Чотирьох дівчат у важкому стані відразу ж госпіталізували до Жовтоводської міської лікарні. Пізніше двох з них перевезли в лікарню імені Мечникова.

18-річній Соні ставало тільки гірше – всю минулу ніч у неї трималася висока температура, потім впав тиск. Медики робили все, щоб поліпшити її стан, однак 26 липня, о 16:30, дівчина померла, так і не прийшовши до тями.

Стан другої дівчини, Інни, стабілізувалися, але про остаточне одужання говорити рано – лікарі продовжують боротьбу за життя.

«Інну сьогодні перевели в травматологію. Через перенесення піднялася температура. Лікарі кажуть, що до вечора стабілізують, і температура спаде. Близькі дівчаток і ми просимо ваших молитов», – повідомили в благодійному фонді, який збирає кошти на лікування дівчини.

Нагадаємо, як ми повідомляли, що в лікарні Мечникова в Дніпрі лікарі боролися за життя двох дівчат, які постраждали в результаті смертельної аварії в Жовтих Водах.

Аварія сталася на вулиці Козацької Слави близько 4:00. Тоді із зім’ятого автомобіля рятувальникам вдалося витягнути двох чоловіків, однак вони померли в лікарні. Дівчат, які перебували в салоні Ford, доставили в Жовтоводської міської лікарні. Медики оцінили їхній стан як украй важкий, а пізніше обох потерпілих перевезли до лікарні Дніпра.

Читайте також:  NK пoтрaпилa у cтpaшнy ДТП: Моє життя пoдiлилocя на “дo” тa “пicля”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.