facebook

Народні депутати від Івано-Франківщини пролобіювали виділення Урядом 662 млн. грн. на ремонт доріг Прикарпаття

Спільним рішенням депутатів та Уряду з держаного бюджету на ремонт доріг Прикарпаття виділять 662 мільйона гривень. Про це повідомили нардепи від Івано-Франківщини за результатами участі на засіданні Уряду.

Народні депутати України, що представляють Івано-Франківську область – Володимир Шкварилюк (Народний Фронт), Юрій Бабій (Народний Фронт), Анатолій Дирів (ОВО №86, Народний Фронт), Юрій Соловей (БПП) – взяли участь у засіданні Кабінету Міністрів України, що відбулося в середу, 20 травня.

На засіданні «з голосу» було внесено питання щодо виділення коштів на ремонт доріг Івано-Франківської області в рамках реалізації у 2015 році бюджетної програми 3111090 «Розвиток дорожнього господарства областей української частини Карпатського єврорегіону». Народні депутати наполягали на фінансуванні ремонту автошляхів Івано-Франківської області та запропонували конкретизувати суми виділених коштів.

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк та члени Кабміну схвалив ініціативу нардепів, а саме:
– відповідно до запиту народного депутата України Юрія Бабія від 18 травня 2015 року «Щодо виділення коштів на ремонт ділянки дороги Івано-Франківськ – Стрий» було виділено 40 млн. грн..;
– 75 млн. грн. призначено на поточний середній ремонт дороги Татарів – Косів – Коломия;
– 547 млн. грн. виділено на ремонт ділянки дороги Івано-Франківськ – Бібрка – Львів.

Таким чином, з державного бюджету України на ремонт доріг Івано-Франківщини сумарно виділено 662 млн. грн. із 700 мільйонів гривень, передбачених Урядом на будівництво доріг в західному регіоні, що стало можливим завдяки злагодженій співпраці народних депутатів від Івано-Франківської області з Прем’єр-міністром України Арсенієм Яценюком.

джерело http://zmist.if.ua/novyny-prykarpattia/16973-narodni-deputaty-vid-ivano-frankivshchyny-prolobiiuvaly-vydilennia-uriadom-662-mln-hrn-na-remont-dorih-prykarpattia.html

Читайте також:  На Прикарпатті розшукують студентку, яка зникла майже місяць тому

Шукайте деталі в групі Facebook