facebook

В якому стані перебуває промисловість Івано-Франківська

Головне управління статистики інформує.За січень–квітень 2015р. підприємствами добувної промисловості та розроблення кар’єрів порівняно з аналогічним періодом попереднього року збільшено добування гранул, щебеню, каменю дробленого на 71% при зменшенні добування пісків природних на 30%.

У переробній промисловості підприємствами з виробництва харчових продуктів та напоїв збільшено випуск кормів готових для тварин, що утримуються на фермах, у 3 рази, шоколаду та готових харчових продуктів, що містять какао – на 87%, печива солодкого і вафлів, виробів кондитерських цукрових, м’яса свиней замороженого – на 48–54%, борошна – на 27%, маргарину і жирів харчових подібних – на 13%. При цьому зменшено випуск їжі та страв готових з виробів макаронних на 83%, плавленого сиру – на 69%, м’яса великої рогатої худоби замороженого – на 39%, хліба та виробів хлібобулочних нетривалого зберігання, виробів здобних, соусів і продуктів для приготування соусів – на 6–9%.

Підприємствами текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів у січні–квітні 2015р. проти січня–квітня 2014р. збільшено випуск пальт, дощовиків, півпальт, накидок, плащів, анораків чоловічих та хлопчачих у 4 рази при зменшенні випуску спідниць та спідниць-брюк, крім трикотажних, жіночих та дівчачих, на 82%, рукавичок, рукавиць, мітенок (крім трикотажних), жакетів, блейзерів, крім трикотажних, жіночих та дівчачих, пальт, напівпальт, накидок, плащів, жіночих та дівчачих – на 50–64%.

У виготовленні виробів з деревини, паперу, поліграфічній діяльності спостерігалося збільшення виробництва вікон та їх рам, дверей балконних та їх рам, дверей та їх коробок та порогів, з деревини, у 2,1 раза, деревини уздовж розпиляної чи розколотої, розділеної на частини чи лущеної, завтовшки більше 6 мм – на 70%, брусків, планок та фриз для паркетного або дерев’яного покриття підлоги, профільованих, незібраних, з деревини листяних порід – на 26%. Водночас зменшено випуск журналів реєстраційних, книг бухгалтерських, швидкозшивачів, формулярів і бланків, виробів канцелярських інших, з паперу чи картону, на 41%, конвертів та листівок поштових – на 20%, виробів столярних та конструкцій будівельних, з деревини – на 5%.

Читайте також:  ЖАХ! НА ПРИКАРПАТТІ СУДМЕДЕКСПЕРТИ ПРОДАВАЛИ ФРАГМЕНТИ ЛЮДСЬКИХ ТІЛ

У виробництві хімічних речовин і хімічної продукції у січні–квітні 2015р. проти відповідного періоду попереднього року збільшено виробництво шампунів на 63%, засобів мийних та засобів для чищення – на 50%, засобів для гоління, дезодорантів для тіла та антиперспірантів, засобів для  прийняття ванн, засобів парфумних, косметичних та  туалетних – на 13%.

Збільшено виробництво основних видів гумових та пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції: цегли невогнетривкої керамічної будівельної на 58%, посуду столового і кухонного, з пластмас, блоків та цегли з цементу, бетону або каменю штучного для будівництва, елементів конструкцій збірних для будівництва з цементу, бетону або каменю штучного – на 9–21%. При цьому зменшено випуск розчинів бетонних, готових для використання – на 3%.

У металургійному виробництві та виробництві готових металевих виробів збільшено виробництво конструкцій збірних будівельних з чавуну чи сталі на 33%.

У машинобудуванні збільшено виробництво верстатів для оброблення дерева у 2,7 раза при зменшенні випуску термостатів, маностатів (стабілізаторів тиску), схем електронних інтегральних, приладів для контролю інших фізичних характеристик – на 43–64%.

джерело http://pravda.if.ua/news-77811.html

Шукайте деталі в групі Facebook