facebook

Півторарічний син вдавився соняшником. Тернополянка шукає перехожу, яка врятувала її дитину

Тернополянка розшукує жінку, яка врятувала життя її сина посеред вулиці, поблизу школи №7, 23 липня, близько 20:00. 1,5-річний Лука давився соняшником, і ніхто не знав, як йому допомогти, а жінка, яка проходила повз, оперативно та якісно надала першу домедичну допомогу і дочекалась швидкої разом із батьками. Своє ім’я рятівниця не повідомила. Батьки Луки сподіваються знайти жінку і подякувати за порятунок дитини.

Тернополянка Тетяна разом із маленьким сином та подругою Олею гуляла поблизу школи №7. І раптом її син почав давитись чимось, як потім виявилось – соняшником, який він ймовірно знайшов у колясці, розповідає подруга Тетяни, пані Ольга. – Лука почав задихатись, ми намагались йому допомогти, але нічого не допомагало, – розповідає пані Ольга. – Усі дуже перелякались, бо бачили, що швидка, ймовірно, не встигне приїхати, потрібно терміново допомогти йому зараз. Він вже почав синіти. Поруч приходила жінка, на вигляд років 30-ти, яка відразу взялась допомагати хлопчику, розповідає очевидиця. – Жінка врятувала нашого хлопчика, вона так впевнена, швидко та правильно надала йому допомогу, – каже тернополянка. – Мабуть, вона працівник в медичній сфері. Якби не вона невідомо, щоб б було. Лікарі сказали, що хлопчик вже був в критичному стані, але в той самий день малечі зробили операцію, витягнули цей соняшник і зараз з ним все гаразд. Разом із мамою Луки рятівниця навіть дочекалась швидкої, але у через хвилювання мати хлопчика, забула запитати ім’я жінки-рятівниці. Тому тепер батьки Луки дуже хочуть знайти незнайомку, щоб подякувати за цей благородний вчинок.

Читайте також:  "Путін дав вказівку не робити жодних гуманітарних коридорів", - у МВС пояснили логіку Кремля щодо евакуації

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.