facebook

“Я так люблю, а ти?”: Новий бойфренд Ані Лорак опублікував зухвале фото поцілунку зі співачкою

40-річна зірка зустрічається з саунд-продюсером лейблу Black Star Єгором Глібом. Закохані тільки недавно перестали приховувати стосунки від публіки, а сьогодні опублікували зворушливий знімок в Мережі, який довів – після розставання з чоловіком Лорак нарешті знайшла щастя.



Обранець Ані Лорак зробив знімок під час того, як обидва перебували в звукозаписній студії.

У мережі з’явився знімок поцілунку 40-річної співачки Ані Лорак з 26-річним саунд-продюсером Black Star Єгором Глібом. На кадрі видно, що обидва знаходяться в студії звукозапису.

Єгор поділився двома знімками, один з яких підписав загадковими буквами «КК». Фанати Ані Лорак порахували, що букви означають справжнє ім’я артистки – Кароліна Куєк.

На одному фото видніється силует знаменитості при виконанні пісні під час запису, а на другому кадрі – пара цілується, показуючи непристойний жест в камеру.
“Я так люблю, а ти?” – підписана публікація.

https://www.instagram.com/p/B0gp6Abg6Ch/

Фанати дуже задоволені, що пара нарешті розсекретила свої відносини. У коментарях прихильники вітають Єгора і бажають йому щастя.

«Ну, нарешті», «Щастя, улюблені», «Супер», «Ух, яка пристрасть», «Невже перестали приховувати».

Фанати відразу упізнали Ані Лорак, адже вона викладала фото в цьому ж вбранні, а також ділилася відео зі студії. Одну зі своїх публікацій Ані доповнила смайликом у вигляді серця.

Нагадаємо, про відносини артистки з Єгором стало відомо не так давно, адже тільки на днях обидва перестали приховувати свою любов.

Нагадаємо, що Ані Лорак важко переживала розлучення з турецьким бізнесменом Муратом, а ось колишня дружина Єгора Гліба українська співачка Тетяна Решетняк розповіла, що вірністю він не відрізнявся і постійно їй зраджував. Також він епізодично підтримує стосунки зі своїм сином Даніелем, який народився в шлюбі з Решетняк. За словами Решетняк, в житті дитини він практично не бере участі.

Читайте також:  Чехія відновила видачу робочих віз українцям

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.