facebook

Постраждалий у ДТП в Ужгороді Олександр Костюк повернувся додому та розповів про аварію (ВІДЕО)

Нарешті вдома! Постраждалий в автотрощі, яка сталася неподалік Боздоського парку 15-го червня, Олександр Костюк вперше погодився поспілкуватися на камеру. Чоловіка нарешті виписали додому, але на інвалідному візку.

На нього чекає довгий період реабілітації.

Чоловік радіє, що може обійняти дружину та улюблену 5-річну донечку.

Однак, на себе не може дивитись у дзерало – у 32-річного ужгородця деформований череп, тимчасово паралізована рука, а в обох ногах пластини.

Олександр хоч і не може поки що ходити, але радіє рідним стінам, які “лікують”.

“Я не спішив. Хвилина пізніше, хвилина раніше – я взагалі там міг не бути. Так би не попав в аварію. Мені шкода, що я попав у цю ДТП. Щоб ви розуміли на кілька хвилин до того зі мною були дочка і теща. Якщо зі мною вони залишились в машині, не факт, що всі залишились живі” – розповідає Олександр.



Ужгородець вірить – найближчим часом повіністю одужає та дякує всім небайдужим за підтримку, а його дружина розповідає, що одужання Сашка – справжнє диво. Вона видихає з полегшенням – чоловік поряд і головне живий.

Лікарі підтверджують – Олександру дуже пощастило.

Нагадаємо, ДТП на Слов’янській набереній сталась 15 червня. За кермом автівки була студентка Іванна Костраба, яка згодом вперше публічно пояснила свої дії в день аварії.

Більше в сюжеті Сіріус:

Читайте також:  Жахливе самогубство: на Прикарпатті молодий чоловік вчинив суїцид

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.